Adaugă locație

Descriere

Situată intr-un cadru natural de poveste,in comuna Vama jud Suceava, Cabana Prisaca din Vama de Bucovina reprezintă cadrul ideal de relaxare, la marginea pădurii, pe o colină ce conferă o perspectivă vizuală unică, indiferent de anotimp.

Pârâul Miclăușa își are cursul în imediata apropiere, inconjurând proprietatea pe una din laturi.

Cabana Prisaca din Vama de Bucovina se află la numai 13 km de C-lung Moldovenesc, 18 km de Gura Humorului și 45 km de Suceava. Astfel, orice reper turistic de interes din frumoasa noastră zonă , va fi foarte ușor de vizitat:
– renumitele mănăstiri Voroneț, Moldovița, Sucevița, M-rea Humorului
– pârtiile de ski de la Gura Humorului și C-lung Moldovenesc
– masivul Rarău și Pietrele Doamnei, cu o cale de acces modernizată ( șoseaua Transrarău)
– muzeul oului din Vama , precum și cel din Moldovița
-vizitarea Stâlpului lui Vodă ( la 1 km distanță), situat in satul Vama ; este atestat din 1717 de către domnitorul Mihai Racovița.
– excursie cu mocanița huțulca, pornind din Moldovița ( la 21 km )
– drumeții pe trasee marcate : Vama-Miclăușa-Deia-Frumosu ( proiect realizat cu sprijinul asociației Eybens-Vama-Roumanie-France); de acolo traseul poate continua spre Obcina Mare, apoi spre M-rea Humor sau Sucevița, traseul fiind accesibil tot timpul anului.
– relaxare pe malul râului Moldova, cu posibilitați de sport extrem: caiac
-excursie la salina Cacica
-ciclism etc.

Cabana Prisaca din Vama de Bucovina se inchiriaza numai integral pentru minim 2 nopti si este functionala in sistem self-service, avand la parter un living de 75 mp, de tip open-space, cu o zona de relaxare, canapea extensibilă, chicineta-bar complet utilată (self-catering),combină frigorifică, loc de luat masa, șemineu etc.

Conceptul este unul de excepție, conferind o vedere panoramică exterioară ( spațiu amplu vitrat pe trei laturi, precum și trei terase exterioare adiacente)

Cele 3 dormitoare din cabana Prisaca din Vama de Bucovina cu paturi matrimoniale duble sunt situate la etaj ( 75 mp total) , fiind amenajate în stil rustic. Fiecare dormitor are terasă exterioară proprie, tv satelit, wi-fi net , existând dotări complete.
La cerere, se pot asigura 3 paturi suplimentare.
Capacitatea cabanei : minim 6, maxim 8 persoane.
Cabana dispune de două băi cu cabine de duș ( parter și etaj),utilate corespunzător ( săpun, prosoape , uscătoare de păr, gel duș etc.)

Alte facilități: în exterior , spațiul de relaxare are 22 ari. Există foișor , grătar din cărămidă, pergolă pt parcare mașini, terasamente decorative, dar și teren cu fâneață specifică zonei.
În apropiere puteți experimenta delicatese culinare tradiționale la hanuri, păstrăvarii sau restaurante.

Vă așteptăm cu drag!

Tarife

Price : 267 RON - 750 RON

Disponibilitate

267 RON / night

Camera dubla

Invitati: 3 Persoane
Camera dubla cu pat matrimonial si la cerere pat ...