Adaugă locație

Descriere

Cabana Roua se află în Dorna Arini, la 5 km de centrul orașului Vatra Dornei, aproximativ 1 km distanță de oră, într-o superbă zonă montană.

Este locul perfect pentru relaxare, evadare din cotidian și bună dispozitie, indiferent de anotimp și de cine ești însoțit.

Cabana Roua este complet renovată și dispune de două spații de cazare. Prima cabană are 6 dormitoare cu o capacitate de 14 persoane, fiecare dormitor având baie proprie. Unitatea are living, baie de servici la parter și bucătărie complet utilată. În curte vă puteți bucura de un foișor spatios cu grătar, plită și vitrină frigorifică. Aceasta se închiriază doar integral pentru grupuri de maxim 12 adulți și 2-4 copii.

Prețul este de 1100lei/noapte/închiriere integrală

A doua cabana se poate închiria cu camera și este situată în aceeasi curte. Aceasta unitate dispune de două dormitoare, fiecare cu baie proprie, o bucătărie comună și o terasă spațioasă.

Preț pe cameră 185lei/noapte sau 370 lei închiriere integrală.

Dorna Arini s-a remarcat a fi o zonă turistică de excepție în care turiștii vin cu plăcere datorită ambientului geografic și ospitalității locuitorilor.

Cabana Roua din Dorna Arini acceptă la plată tichet de vacanță!


Comuna Dorna-Arini este situată la marginea de S-E a depresiunii Dornelor, in zona de contact dintre Munții Bistriței (Masivul Pietrosul) și Muntii Rarău (Masivul Giumalău). Localitatea este traversată de râul Bistrița, care o desparte în două sectoare asimetrice: cel drept (al Masivului Pietrosul) domol, cu terase etajate și muscele prelungi de o înaltime redusa (900 – 1200 m), iar cel stâng (al Masivului Giumalău) abrupt și fără terase. Dacă în partea de SV a comunei energia reliefului este domoală, înaintând spre E-NE, valea se îngustează considerabil, devine abruptă, formând chei (Cheile Zugrenilor).

 

 

Tarife

Preț : 165 RON - 1.100 RON

Disponibilitate

Cabana Roua
165 RON / noapte

Dublă matrimonială

Cabana Roua
165 RON / noapte

Triplă

Cabana Roua
Cabana Roua
Cabana Roua
Cabana Roua
Cabana Roua
Cabana Roua
Cabana Roua
Cabana Roua
Cabana Roua
Cabana Roua
Cabana Roua