Adaugă locație

Descriere

Munir Chalet din Câmpulung Moldovenesc este mai mult decât o locație de cazare – este o poveste și o destinație. A fost creată din pasiunea pentru natură și din dorința de a oferi oamenilor un refugiu autentic departe de agitația urbană.

Camerele sunt un refugiu de la agitația cotidiană. Decorul împreună cu dotările moderne vă vor face să vă simțiți ca acasă, însă departe de casă. Fiecare cameră a fost concepută pentru a vă oferi o atmosferă relaxantă și o noapte de somn odihnitoare.

Unitatea dispune de 4 camere duble și 4 băi. Bucătăria este open space și poate găzdui împreună cu livingul încăpător pe toți cei maxim 10 turiști care se pot caza aici.

În curte vei găsi un foișor cu afumătoare și plită și ciubărul mereu pregătit să primească turiști dornici de relaxare. Ciubărul este din fibră și are posibilitatea de a te masa în serile reci.

Munir Chalet se află în mijlocul naturii, dar totuși foarte aproape de oraș. Poți închiria chaletul pentru minim două nopți cu prețul de 1500 lei în timpul săptămânii și 1750 în weekend.

Foarte aproape de aici iubitorii muntelui găsesc o serie de destinații de poveste. Amintim Cheile Moara Dracului, Codrul Secular Slătioara, Popii Rarăului, Vârfurile Rarău, Giumalău sau Pietrele Doamnei. Munir reprezintă un punct de plecare și pentru cei care doresc să viziteze Mănăstirile Bucovinene sau să se delecteze într-o plimbare cu Mocănița Huțulca.

 

Tarife

Preț : 1.500 RON - 1.750 RON

Disponibilitate

Munir Chalet
1.500 RON / noapte

Munir Chalet

Munir Chalet
Munir Chalet
Munir Chalet
Munir Chalet
Munir Chalet
Munir Chalet
Munir Chalet
Munir Chalet
Munir Chalet
Munir Chalet
Munir Chalet
Munir Chalet