Adaugă locație

Descriere

Pensiunea Restaurant Bucovina este primitoare, ideală pentru turiștii care caută o cazare într-un loc curat, sigur și confortabil, dar caracterizată cu un preț foarte rezonabil. Zona frumoasă în care este situată Pensiunea Restaurant Bucovina, în timpul zilei este un loc minunat pentru a face cunoștință cu arhitectura comunei noastre, iar noaptea se transformă într-un ambient liniștit și placut.

Camerele noastre sunt simplu decorate, folosind materiale de buna calitate. Paturile sunt confortabile și asigură confort somnului, inclusiv incalzire centrala. ln fiecare camera exista baie / cabina duș . Camere cu acces la balcoane de unde puteți admira împrejurimile și ,,Dealul Crucii”, se spune ca de acolo a tras Stefan cel Mare cu arcul in vederea stabilirii locului unde va fi construită Manastirea. Camerele dotate cu televizor, frigider și internet. Valabil permanent acces la serviciile noastre și dressing Loose din restaurant.

Restaurantul Pensiunii oferă servicii (mese festive) și catering. Comenzile sunt bazate pe dorințele și preferințele clientului. Meniul nostru oferă o selecție largă de mâncăruri care satisface orice gust.

Tarife

Price : 135 RON - 200 RON

Disponibilitate

135 RON / night

Dublă

Invitati: 2 Persoane
180 RON / night

Tripla

Invitati: 3 Persoane
200 RON / night

Apartament

Invitati: 6 Persoane