Adaugă locație

Descriere

Sejurul tău la Vatra Boierească începe în momentul în care părăsești drumul european și continui agale spre Dealul Salinei din Cacica (Bucovina), lăsând în urmă orice grijă, orice zgomot, orice problemă. La capătul drumului se află un ținut de poveste, dedicat exclusiv celor 20 de odăi ale Vetrei Boierești, unei grădini atent îngrijite, unui iaz cu ponton și unui foișor cu loc de grătar, dar și unui restaurant cu mâncare proaspătă sau a zonei de relaxare cu ciubăr exterior și saună uscată lipovenească, care îți vor rămâne în suflet.

Locuri de luat masa avem. Și în restaurantul conacului (cu o capacitate de până la 70 locuri și cu posibilitatea de extindere pe terasă), și în căsuțe, dar și pe pontonul Vetrei. Oriunde veți dori să gustați preparatele noastre, vă spunem doar că  toată hrana este naturală, materia primă fiind de la ferma noastră proprie cu animăluțe din apropierea Sucevei. Avem chiar și o băcănie (denumită Băcănia Boierească) cu preparate tradiționale afumate realizate în carmangeria noastră. Aici le marinăm, le ținem la maturat, le condimentăm cu mixuri de condimente naturale, fără E-uri, aditivi sau conservanți nocivi. La final le afumăm cu rumeguș de cireș și fum de la lemne de fag în afumătoarea noastră.

Îți oferim trei variante de cazare, respectiv cu mic dejun inclus, cu demipensiune sau cu masă în regim all inclusive (mic dejun, prânz, cină, apă și băuturile casei).

Politica de rezervare Vatra Boierească:

Pentru a confirma rezervarea, este nevoie să achițați un avans de 30% din valoarea sejurului. Dacă doriți să anulați rezervarea cu mai puțin de 7 zile înainte de check-in, avansul nu este returnabil. Camerele din conac se pot rezerva pentru minim 2 nopți, în timp ce fiecare căsuță se rezervă integral, tot pentru minim 2 nopți.

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Fumatul este interzis în incintă. Avem zone speciale destinate fumătorilor.

Copiii de orice vârstă sunt bineveniți. Cei sub 7 ani pot dormi gratuit împreună cu părinƫii, în paturile disponibile. La solicitarea unui pat suplimentar pentru copiii între 7-13 ani, se achita 50% din valoarea nopƫii de cazare, iar pentru cei peste 14 ani se achită integral. Pătuţurile de copii pot fi furnizate la cerere, dar trebuie să fie confirmate de noi.

Atât restaurantul cât și foișorul Vatra Boierească sunt deschise tot timpul anului, cu o capacitate de până la 100 persoane, respectiv 60 persoane pe ponton. Aici organizăm zile de naștere, aniversări, cununii sau nunți mai mici, cât și petreceri pentru copii. Meniurile și programul sunt flexibile, iar tot personalul îți este dedicat.

Toate evenimentele private au exclusivitate în locația Vatra Boierească, astfel încât oaspeții tăi se vor bucura de întreaga proprietate, fără întreruperi.

Nu organizăm majorate și petreceri ale burlacilor.

Acceptăm plata cash, card sau cu tichete de vacanță Sodexo, Cheque Dejeuner și Edenred.

Tarife Vatra Boierească:

Conac

– cu masă în regim all inclusive – 670 lei/ camera/ noapte

– cu demipensiune- 490 lei/ camera/ noapte

– cu mic dejun inclus – 330 lei/ camera/ noapte

Căsuțele tradiționale (pentru 4 adulți)

– cu masă în regim all inclusive – 1550 lei/ căsuța/ noapte

– cu demipensiune – 1190 lei/ căsuța/ noapte

– cu mic dejun inclus – 870 lei/ camera/ noapte

 

Cameră matrimonială în căsuță tradițională

– cu masă în regim all inclusive – 740 lei/ camera/ noapte

– cu demipensiune – 560 lei/ camera/ noapte

– cu mic dejun inclus – 400 lei/ camera/ noapte

* Capacitatea de cazare a conacului este de 20 adulți, iar a unei căsuțe de 4 adulți și 2 copii. Orice adult în plus se taxează suplimentar cu 165 lei/ noapte.

 

Tarife

Preț : 330 RON - 870 RON

Disponibilitate

Vatra Boiereasca
400 RON / noapte

Camera matrimoniala in casuta

Invitati: 2 Persoane
Vatra Boierească
470 RON / noapte

Apartament in conac

Invitati: 4 Persoane
Vatra Boierească
330 RON / noapte

Camera dubla in conac

Invitati: 2 Persoane
Pe vremuri, în centrul marilor sate, se afla ...
Vatra Boierească
870 RON / noapte

Căsuță tradițională

Invitati: 6 Persoane
Locația noastră este una cu adevărat specială, mai ...
Vatra Boierească
Vatra Boierească
Vatra Boierească
Vatra Boierească
Vatra Boierească
Vatra Boierească
Vatra Boierească
Vatra Boierească
Vatra Boierească
Vatra Boierească